دومین گام و هویت هر کسب و کار در « پکیج جامع دیجیتال مارکتینگ تخصصی » شرکت ار پی ام کو ، « طراحی وب سایت اختصاصی » است. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای نوپا و حتی قدیمی، زمانی که ورود به عرصه تجارت الکترونیک را لازمه پیشرفت در کسب و کار خود مییابند، گمان میکنند که با داشتن یک صفحه در اینستاگرام و یا چند شبکه اجتماعی دیگر، رسالت خود را به انجام رساندهاند. این دسته از افراد هیچگاه به عمر حیات شبکههای اجتماعی نمینگرند؛ شبکههای اجتماعی که یک روز پدید میآیند و روزی بعد یک شبکه اجتماعی جدید دیگر جای آنها را خواهد گرفت و به همین ترتیب شبکه اجتماعی بعدی و بعدی …! این افراد حیاتِ کسب و کار خود را ناخواسته به حیاتِ آن شبکه یا شبکههای اجتماعی گره میزنند بیآنکه بدانند بزرگترین لطمه را خود بر ریشه کسب و کارشان در فضای مجازی و عرصه پیچیده تجارت الکترونیک وارد میکنند! آنجاست که اهمیت قطعیِ داشتن وبسایت اختصاصی برای هر کسب و کار معنا پیدا میکند. با ذکر یک پرسش ساده سعی در نشان دادن جایگاه وبسایت اختصاصی به عنوان اولین قدم برای قرارگیری در مسیر پر پیچ و خم تجارت الکترونیک میکنیم: یک انسان متولد میشود؛ آیا میتوان قبل از اخذ شناسنامه برای او اقدام به اخذ کارت خودرو کرد؟! وبسایت هویت شما در فضای دیجیتال و تجارت الکترونیک است و پیش از هر اقدام دیگری باید به فکر راهاندازی وبسایت متناسب با فضای کسب و کار خود باشید …
طراحی به صورت فولداینامیک
طراحی عمومی با استفاده از CMSهای مرسوم همچون (WP، J)
طراحی اختصاصی با استفاده از بهروزترین زبانهای برنامهنویسی و کدنویسی مطابق استانداردهای جهانی
پنل مدیریتی با کاربری آسان و کاملاً فارسی
تست نفوذ و ایمنسازی وبسایت در بازههای زمانی مشخص
تهیه فولبکآپ به صورت هفتگی
استفاده از هاستهای استاندارد جهانی مجازی (VPS) و سرورهای اختصاصی متناسب با نیاز کسب و کار
• سئو حرفهای مبتنی بر آخرین استانداردهای جهانی مطابق الگوریتمهای باغوحش گوگل
• ایجاد لینکهای داخلی و انجام کلیه امور مربوط به سئوی داخلی (SEO on page)
• ایجاد بکلینکهای خارجی و انجام کلیه امور مربوط به سئوی خارجی (SEO off page)
• بررسی و تدوین کلمات کلیدی با استفاده از برترین نرمافزارهای حرفهای همچون (Google Trend و Google Keyword Planner)
• راهاندازی پنل Google Analytics و آنالیز محتوا و آمارهای ترافیکی وبسایت
• راهاندازی پنل Google Search Console و آنالیز کل وبسایت
• بررسی، آنالیز و افزایش سرعت وبسایت با استفاده از ابزارهای تخصصی مانند GT Metrix
• ایجاد و ساخت صفحات فرود (Landing Page) جهت افزایش ترافیک وبسایت
• تدوین و ارائه گزارشهای دقیق از روند بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) در بازههای زمانی 21 روزه
از جمله ارکان بسیار مهم که ارتباط کاملا مستقیم با بودجهبندی و مخارج مربوط به حوزه بازاریابی دیجیتال دارد، بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) است که در « پکیج جامع دیجیتال مارکتینگ تخصصی » شرکت ار پی ام کو به صورت دقیق به آن پرداخته میشود. بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) به معنی افزایش فروش از طریق وب سایت نیز اشاره مستقیم دارد. یک کاربر وارد وبسایت شما میشود؛ آیا او همان کاری را میکند که شما انتظارش را داشتهاید؟ اگر بلی، پس شما توانستهاید نرخ تبدیلتان را صحیح بهینه کنید و اگر خیر، کمی عمیقتر شوید! به عبارت کلی بهینه سازی نرخ تبدیل در مقایسه دو یا چند وبسایت یا کسب و کار مشابه معنای واقعی خود را مییابد؛ تصور کنید چند کاربر یکسان همزمان وارد وبسایت شما و رقیب شما میشوند؛ دو سوم آن کاربران از وبسایت شما خدمات و محصولات مورد نظر خود را دریافت میکنند و یکسوم آنها خدمات و محصولات مورد نظر خود را از وبسایت رقیب شما؛ این در حالی بود که محصولات و خدمات شما و رقیبتان عینا مشابه یکدیگر بود. کدامیک در تبدیل کاربر به مشتری و خریدار موفقتر عمل کردید؟ در راه بهینه سازی نرخ تبدیل عوامل گوناگونی مؤثر هستند که باعث میشوند یک کاربر به جای اینکه زمان خود را برای پیدا کردن محصول یا خدمت مورد نظر خود در چندین وبسایت بگذراند، مدت زمان بیشتری را در وبسایت شما بگذراند و در نهایت از سایت و کسب و کار شما خرید خود را انجام دهد و به یک مشتری وفادار تبدیل گردد …
• جذب افراد جدید به سایت
• ایجاد تمایل به خرید محصول یا خدمات
• دریافت اطلاعات تماس کاربران وارد شده و ایجاد لیست کاربران خود
• تبدیل کاربر به مشتری وفادار و تبلیغکننده
« بهینه سازی تجربه کاربری (HEO) » یا طراحی رابط کاربری ، از آن دسته اقداماتی است که در خدماتدهی بسیاری از شرکتها نادیده گرفته میشود اما در « پکیج جامع دیجیتال مارکتینگ تخصصی » شرکت ار پی ام کو به صورت جدی به آن پرداخته خواهد شد. به طور کلی موارد بسیار زیادی به صورت خودآگاه و ناخودآگاه بر روی تصمیمگیری انسانها موثر هستند؛ شکلها معانی متفاوتی دارند، نمیتوان بدون در نظر گرفتن جامعه هدف و مخاطب یک محصول یا خدمت از شکل دایره برای آن استفاده کرد! بلکه شاید باید از مربع، مستطیل و حتی مثلث بهره برد. رنگها از نظر روانشناسی یک دنیا حرف برای گفتن دارند و نمیتوان بدون تحقیق و در نظر گرفتن تاثیرات آنها بصورت اتفاقی یک رنگ را برای محصول یا کسب و کار خود برگزید. مسائل بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارند که از جامعه هدف و مخاطبین یک کسب و کار با جامعه هدف و مخاطبین یک کسب و کار دیگر متفاوت هستند؛ بررسی، تشخیص و تدوین کلیه مسائل مرتبط به کاربران که به صورت مستقیم و غیرمستقیم باعث میگردد تا آنها با وبسایت و کسب و کار شما ارتباط بهتر و موثرتری نسبت به وبسایت و کسب و کار رقیب شما برقرار نمایند، همگی در زمره بهینه سازی تجربه کاربری قرار میگیرد که یک امر کاملا تخصصی در حوزه روانشناسی، جامعهشناسی، انسانشناسی، فلسفه، نورو مارکتینگ وغیره محسوب میگردد؛ هیچ چیز بیدلیل نیست …
آنالیز، تحلیل، تدوین و بهبود کلیه نکات نمایشی و طراحی رابط کاربری وبسایت برای بازدیدکنندگان، از قبیل چیدمان صفحه، رنگها، فونتها و … با بهرهمندی از علم نورومارکتینگ و با نگاه به جامعه هدف کسب و کار مورد بحث